LUXpanels

Wandpanelen

Laat je inspireren door onze gerealiseerde projecten

WANDPANELEN VOOR EEN LUXE UITSTRALING

Leuk dat je onze inspiratiepagina van geplaatste wandpanelen bezoekt. Wij geloven dat stoffen wanddecoratie niet alleen een functioneel doel dienen, maar ook een belangrijk element zijn in het creëren van een sfeervolle en gezellige ruimte.

Op deze pagina tonen we u enkele van onze recente projecten waar we onze stoffen headboards hebben geïnstalleerd om de esthetiek van de ruimte te verbeteren. Van strakke en moderne kamers tot rustieke en gezellige ruimtes, onze panelen passen naadloos in elke interieurstijl en dragen bij aan de algehele uitstraling van de ruimte.

Blader door onze galerij en laat u inspireren door de talloze manieren waarop wij uw ruimte kunnen transformeren. Of u nu op zoek bent naar een subtiele toevoeging of een statement piece, onze gestoffeerde wandpanelen zijn de perfecte keuze voor elke kamer in uw huis of bedrijf.

WANDPANELEN VOOR EEN KINDERKAMER

In Putten hebben wij onlangs een kinderkamer mogen voorzien van onze luxe stoffen wandpanelen. Het thema van de kamer was “Maan” en onze headboards van de mooiste stof pasten hier perfect bij. Samen met de klant hebben we verschillende stoffen bekeken en uiteindelijk viel de keuze op de stof “Infinity12”. Deze velourse stof heeft een uniek patroon en een elegante uitstraling die de kamer een extra luxueuze uitstraling geeft.

Het was een genot om deze kinderkamer om te toveren tot een hippe en comfortabele ruimte. De kleine astronaut zal zich zeker thuis voelen tussen de zachte muurbekleding en de prachtige maanachtige uitstraling. Het was een leuke uitdaging om de wensen van de klant te vertalen naar het perfecte resultaat en we zijn trots op het eindresultaat.

WANDPANELEN ZELF MONTEREN

Voor een project in Eersel heeft onze klant ervoor gekozen om zelf de verticale wandpanelen te monteren. Door gebruik te maken van houten latten en montagekit hebben ze de panelen op een zeer professionele manier zelf aan de muur bevestigd. Bij ons heb je de keuze uit twee pakketten, namelijk Self Service of All-in Service. Als je kiest voor Self Service, meet en monteer je de stoffen wandpanelen zelf. Houd er rekening mee dat we geen garantie kunnen geven op eventuele meetfouten.

Wanneer je kiest voor All-in Service, komen wij bij je langs voor advies, meten we de wand op en nemen we een uitgebreid assortiment aan stalen mee. Vervolgens maken we de headboards op maat in onze werkplaats en komen we natuurlijk weer bij je thuis om de panelen te monteren. Onze klant in Eersel koos voor de stof “Zetta 291”, een aangenaam aanvoelende, zachte stof met een speciale “Nano Block”-coating die voorkomt dat vloeistoffen in de stof trekken. De stof is eenvoudig te reinigen met milde meubelstoffen.

Wij zijn erg blij met het resultaat van dit project en vinden het geweldig om te zien dat onze klanten zelf zo creatief aan de slag gaan met onze stoffen wandpanelen. Of je nu kiest voor Self Service of All-in Service, wij staan altijd voor je klaar om je te helpen bij het realiseren van jouw droomwand.

    Snelle levering/montage

    Toegankelijke prijzen

    Snelle en persoonlijke service

    LUXpanels
    Scroll naar boven