LUXpanels

Veelgestelde vragen

Wanneer u kiest voor Self Service, streven wij er naar om de panelen binnen drie weken naar het opgegeven adres te versturen.

Wanneer u kiest voor de All-in Service, streven wij er naar de panelen binnen vier tot zes weken te monteren (nadat we deze hebben ingemeten)

Het is niet geschikt voor natte ruimtes. Verder kan het in iedere ruimte worden toegepast. Laat je vooral niet beperken tot de slaapkamer.

Jazeker, het heeft een zeer positief effect op de akoestiek. Wij kunnen het zelfs plaatsen in muziekstudio’s.

Nou en of! U kunt op afspraak bij ons in de showroom komen kijken naar enkele wanden. Hier hebben wij ook alle stoffen ter beschikking en kunt u een kijkje nemen in onze werkplaats.

Wanneer u kiest voor Self Service, adviseren wij de panelen te monteren met montagekit. Dit zit stevig maar kan wel wat schade aan uw wand geven wanneer u de panelen verwijderd.

Wanneer u kiest voor onze All-in Service, monteren wij de panelen op een manier dat deze gemakkelijk van de wand gehaald kunnen worden met minimale beschadiging van uw wand.

Wij maken alles zelf en bereiden het meeste voor in onze werkplaats. Niets komt uit het buitenland, vandaar dat wij het zo snel kunnen monteren.

Wij focussen ons op het maken van prachtige wanden maar wij maken graag een project compleet met een bijpassende poef of bed-ombouw wanneer dat gewenst is.

Uiteraard staat onze deur voor iedereen open. Wij draaien onze handen er niet voor om wanneer het om grote projecten gaat, dit zijn wij immers van origine gewend. Maar de kleinere wanden bij u thuis doen wij met net zo veel passie en liefde.

    Snelle levering/montage

    Toegankelijke prijzen

    Snelle en persoonlijke service

    LUXpanels
    Scroll naar boven