a
Contact
Locations

New York
London
Berlin

Follow us

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt het voordat jullie komen monteren?

Wanneer u kiest voor Self Service, streven wij er naar om de panelen binnen drie weken naar het opgegeven adres te versturen.

Wanneer u kiest voor de All-in Service, streven wij er naar de panelen binnen vier tot zes weken te monteren (nadat we deze hebben ingemeten)

Zijn de panelen voor iedere ruimte geschikt?

Het is niet geschikt voor natte ruimtes. Verder kan het in iedere ruimte worden toegepast. Laat je vooral niet beperken tot de slaapkamer.

Doet het wat aan de akoestiek in een ruimte?

Jazeker, het heeft een zeer positief effect op de akoestiek. Wij kunnen het zelfs plaatsen in muziekstudio’s.

Kan ik ergens voorbeeld wanden bekijken?

Nou en of! U kunt op afspraak bij ons in de showroom komen kijken naar enkele wanden. Hier hebben wij ook alle stoffen ter beschikking en kunt u een kijkje nemen in onze werkplaats.

Zijn de panelen makkelijk te verwijderen?

Wanneer u kiest voor Self Service, adviseren wij de panelen te monteren met montagekit. Dit zit stevig maar kan wel wat schade aan uw wand geven wanneer u de panelen verwijderd.

Wanneer u kiest voor onze All-in Service, monteren wij de panelen op een manier dat deze gemakkelijk van de wand gehaald kunnen worden met minimale beschadiging van uw wand.

Maken jullie alles zelf of komt het uit het buitenland?

Wij maken alles zelf en bereiden het meeste voor in onze werkplaats. Niets komt uit het buitenland, vandaar dat wij het zo snel kunnen monteren.

Maken jullie alleen wandpanelen?

Wij focussen ons op het maken van prachtige wanden maar wij maken graag een project compleet met een bijpassende poef of bed-ombouw wanneer dat gewenst is.

Kan ik zowel particulier als zakelijk bij jullie terecht?

Uiteraard staat onze deur voor iedereen open. Wij draaien onze handen er niet voor om wanneer het om grote projecten gaat, dit zijn wij immers van origine gewend. Maar de kleinere wanden bij u thuis doen wij met net zo veel passie en liefde.

  Snelle levering/montage

  Toegankelijke prijzen

  Snelle en persoonlijke service

  Snelle levering/montage

  Toegankelijke prijzen

  Snelle en persoonlijke service